Ideje Iznajmljivanje Stanova Alipasino Polje

Ideje Iznajmljivanje Stanova Alipasino Polje. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.

Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje Nekretnine

Istaknuto Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje Nekretnine

Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.

Stanu pripada i jedna podrumska prostorija.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe.

Alipasino Polje Saraj City Agencija Za Nekretnine Sarajevo

Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe.. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija.

Dvosoban 52m2 Miljacka Area Nekretnine

Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.

Agencija Za Nekretnine Nex

Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini.. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje Nekretnine

Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. .. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift

Sarajevonekretnine Instagram Posts Gramho Com

Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 43 M 2 Soban Bhn21202484

Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 43 M 2 Soban Bhn21202484

Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika.

Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje Nekretnine

Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini.. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.

Duzi Najam Stanova

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe.

Dvosoban Namjesten Stan U Naselju Alipasino Polje 64 M2 Sant

Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika.

Renoviran I Namjesten Dvosoban Stan Alipasino Polje Metropola Nekretninemetropola Nekretnine

Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …

Iznajmljivanje Posjed Nekretnine

Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini... Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija.

Najam Stan Alipasino Polje Stan Povrsina 44m2 Za Najam

Stanu pripada i jedna podrumska prostorija... Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.

Nekretnine Sarajevo Agencija Za Nekretnine Area Sarajevo

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Alipasino Polje Prostor Nekretnine

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 64 M 8 Soban Bhn15095184

Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2.. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Najam Stan Alipasino Polje Stan Povrsina 44m2 Za Najam

Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.

Alipasino Polje A Faza Trg Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.

Apartment Fur Miete In Sarajevo Novi Grad Kanton Sarajevo Bosnia And Herzegovina Bereich 44 M Preis 178 00 Zimmer 1 Etage 15

Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2... Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.

Alipasino Polje Saraj City Agencija Za Nekretnine Sarajevo

Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje... Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul... Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.

Trosoban Stan Prodaja Bascarsija Real Estate Apartment House Commercial Properties

Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.

Alipasino Polje Saraj City Agencija Za Nekretnine Sarajevo

Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.

Najam Jednosoban Stan Alipasino Polje Apartment Rent 380 Km

Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2.. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …

Duzi Najam Stanova

Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul.

Najam Stan Alipasino Polje Stan Povrsina 44m2 Za Najam

Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2.. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift.. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.

Prostran Adaptiran Cetverosoban Stan U Naselju Alipasino Polje B Faza Topnekretnine Ba

Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul.. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.

Dvosoban Stan Na 2 Spratu Zgrade Sa Pogledom Na Park U Naselju Alipasino Polje B Faza Topnekretnine Ba

Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.

Nekretnina Stranica 5 Delta Nekretnine

Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …

Wohnung Novi Grad Sarajevo 42m2 Wohnung Zu Mieten

Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini... Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Apartment Fur Miete In Sarajevo Novi Grad Kanton Sarajevo Bosnia And Herzegovina Bereich 44 M Preis 178 00 Zimmer 1 Etage 15

Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2... Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.

Najam Jednosoban Stan Alipasino Polje Apartment Rent 380 Km

Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.

Alipasino Polje Saraj City Agencija Za Nekretnine Sarajevo

Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.

Najam Jednosoban Stan Alipasino Polje Apartment Rent 380 Km

Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje... Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.

Apartment Fur Miete In Sarajevo Novi Grad Kanton Sarajevo Bosnia And Herzegovina Bereich 44 M Preis 178 00 Zimmer 1 Etage 15

Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305... Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Delta Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Sant

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe.. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2.

Renoviran I Namjesten Dvosoban Stan Alipasino Polje Metropola Nekretninemetropola Nekretnine

Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe.

Iznajmljujem Stan Apartman Alipasino Polje Sarajevo Kanton

Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.

Garsonjera Alipasino Polje Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.

Prodaja Alipasino Polje Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini.

Dvosoban Stan Na 2 Spratu Zgrade Sa Pogledom Na Park U Naselju Alipasino Polje B Faza Topnekretnine Ba

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini... Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.

Apartment Fur Miete In Sarajevo Novi Grad Kanton Sarajevo Bosnia And Herzegovina Bereich 44 M Preis 178 00 Zimmer 1 Etage 15

Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Alipasino Polje Prostor Nekretnine

Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul.

Dvosoban Stan Na Dobrinji Karmela Real Estate

Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje... Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.

Dvosoban 52m2 Miljacka Area Nekretnine

Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 43 M 2 Soban Bhn21202484

Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini... Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.

Najam Stan Alipasino Polje Stan Povrsina 44m2 Za Najam

Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2.. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini.. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika.

Stan Najam Sarajevo Alipasino Polje 64 00 M 380 00 Km Rental Ba

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini.

Garsonjera Alipasino Polje Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift.. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.

Alipasino Polje A Faza Trg Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom... Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 43 M 2 Soban Bhn21202484

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.

Alipasino Polje Narod Ba

Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje... Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.

Alipasino Polje C Faza Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika.. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2.

Prodaje Se Stan Na Alipasinom Polju C Faza Luxuri Partneri

Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja... Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija.

My Space Stan Alipasino Polje Trg Solidarnosti 47m2 Stanovnik

Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 43 M 2 Soban Bhn21202484

Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul.

Garsonjera Alipasino Polje Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj... Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 43 M 2 Soban Bhn21202484

Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul.. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.

Apartment Fur Miete In Sarajevo Novi Grad Kanton Sarajevo Bosnia And Herzegovina Bereich 44 M Preis 178 00 Zimmer 1 Etage 15

Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Alipasino Polje Getova Ulica Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe.

Prodaja Stanova Alipasino Polje

Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Iznajmljivanje Posjed Nekretnine

Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2.. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift

Alipasino Polje Saraj City Agencija Za Nekretnine Sarajevo

Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini.. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.

Najam Stan Alipasino Polje Stan Povrsina 44m2 Za Najam

Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.

Prodaje Se Stan Na Alipasinom Polju C Faza Luxuri Partneri

Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.

Nekretnina Stranica 5 Delta Nekretnine

Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Trosoban 77m2 Bosanska Alipasino Polje C Faza Bauland

Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul.. . Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.

Najam Stan Alipasino Polje Stan Povrsina 44m2 Za Najam

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.

Najam Sarajevo Alipasino Polje Prostor Nekretnine

Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika... Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Alipasino Polje Saraj Polje Sarajevo2006 Flickr

Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.

Najam Sarajevo Alipasino Polje Prostor Nekretnine

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift

Najam Sarajevo Alipasino Polje Prostor Nekretnine

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.

Dvosoban Stan Na Dobrinji Karmela Real Estate

Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2... Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …

Prostran Adaptiran Cetverosoban Stan U Naselju Alipasino Polje B Faza Topnekretnine Ba

Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.

Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje Nekretnine

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Dvosoban Namjesten Stan U Naselju Alipasino Polje 64 M2 Sant

Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini... Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 64 M 8 Soban Bhn15095184

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe... Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 43 M 2 Soban Bhn21202484

Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini... Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe.

My Space Stan Alipasino Polje Trg Solidarnosti 47m2 Stanovnik

Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje... Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.

Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Facebook

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini.

Iznajmljujem Stan Apartman Alipasino Polje Sarajevo Kanton

Stanu pripada i jedna podrumska prostorija... Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija.. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Najam Jednosoban Stan Alipasino Polje

Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom.. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika.

Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje B Faza Nekretnine

Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … . Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje.

Prodaja Stanova Alipasino Polje

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini.

Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje C Faza Nekretnine

Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Prodaja Stanova Alipasino Polje

Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj.

Internet Stranica 18 Saraj City Agencija Za Nekretnine Sarajevo

Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.

Trosoban Stan Prodaja Bascarsija Real Estate Apartment House Commercial Properties

Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Iznajmljivanje Posjed Nekretnine

Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika.. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2.

Prodaja Stanova Alipasino Polje

Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Kompletno renoviran,sredjen stan na centralnom djelu trga c faze, prvi sprat sa stvarima ili mjenjam za manji stan,prednost saraj polje,olimpijsko i alipasino c faza.tel.061749305.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Alipasino Polje 43 M 2 Soban Bhn21202484

Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Agencija top nekretnine real estate iz svoje ponude za prodaju izdvaja dvosoban stan uknjižene površine na 2. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Alipašino polje moderno namjestena garsonjera 30m2. Stanu pripada i jedna podrumska prostorija. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Bosanska, 77 m2, centralno, balkon, lift Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Apartment Fur Miete In Sarajevo Novi Grad Kanton Sarajevo Bosnia And Herzegovina Bereich 44 M Preis 178 00 Zimmer 1 Etage 15

Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Iznajmljujemo namješten, manji dvosoban stan, površine 30m2.. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe.

Iznajmljujem Stan Apartman Alipasino Polje Sarajevo Kanton

Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je … Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.. Stan 41m2 | trg solidarnosti | alipašino polje.

Dvosoban Stan Na 2 Spratu Zgrade Sa Pogledom Na Park U Naselju Alipasino Polje B Faza Topnekretnine Ba

Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Sarajevo već dugi niz godina važi za neprikosnovenog lidera na tržištu nekretnina u bosni i hercegovini. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, kupatila, hodnika i lođe. Alipasino c faza 63m2 i sprat renoviran mjenjam za manj. Trosoban stan, novi grad, alipašino polje c faza, ul. Spratu stambene zgrade u naselju alipašino polje. Izdajem stan alipasino polje, novi grad, 350 km, izdajem, iznajmljujem stan na alipasinom polju b faza za korištenje olx.ba potrebno je da uključite javascript u vašem internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju internet preglednika. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Myspace prodaje stan 30 m 2, €52.151 alipašino polje, novi grad, sarajevo stan je površine 30 m2 i nalazi na i sprat stambene sa liftom. Stan se nalazi na 7 spratu zgrade sa liftom, u ulici trg solidarnosti, naselje alipašino polje. Stan je renoviran tokom 2020 godine i kompletno je namješten, a zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima ispunjen je …. Sastoji se od dnevnog boravaka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Popular posts from this blog

Pik Ba Polovni Ormari

Zbirka Jysk Kuhinjski Stolovi

67 Ormari Za Spavaæu Sobu Bih